Припрема за Кембриџ
 

август 2017
П У С Ч П С Н
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Архива

Ministarstvo kulture GRB ISPISI

Sekretarijat za kulturu grada beogradalogo

Logo Telekom Srbija full color-page-001

sava-logo

ERSTE BANK LOGO PLAVA POZADINA

tejk_over

Ово је сет од три курса, који обухвата нивое од В1 (BEC Preliminary), преко В2 (BEC Vantage) до С1 (BEC Higher). Ови сертификати су потврда да је знање кандидата на одговарајућем нивоу и да задовољава стандарде потребне за употребу енглеског језика у пословном окружењу

  • BEC Preliminary
  • BEC Vantage
  • BEC Higher

bec DIPLBEC ставља нагласак на све језичке вештине: читање, писање, говор и разумевање говора, али у пословном контексту. Предност ових курсева/испита у односу на друге Кембриџ курсеве истог језичког нивоа (PET, FCE и CAE) лежи у томе што су сви задаци засновани на стварним пословним ситуацијама. На тај начин пословни људи могу да покажу да знају да примене своје знање језика у конкретним пословним ситуацијама, а не да само пасивно знају о граматици и о вокабулару.
У свету, BEC користе стотине послодаваца како за потребе стручног усавршавања својих запослених, тако и при пријему у радни однос нових. Такође, многи универзитети и колеџи прихватају BEC Higher као потврду одговарајућег знања енглеског потребног да се похађају и заврше пословне студије на енглеском.
Међу многобројним темама које се обрађују, зависно од нивоа, су глобализација, маркетинг, мотивација, како бити проактиван у кризним временима, берза, трендови у економији и на тржиштима, монетарна политика и многе друге.
Иначе, једном стечен, овај сертификат има доживотну валидност.